Musikfest går nye veje

Underskud sidste år har fået arrangørerne af herregårdskoncert på Bratskov til at tænke nyt

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Queen Machine er kendt som et af de bedste kopibands, der har specialiseret sig i Queen og dermed legendariske Freddie Mercury. Brovst Pigegarde kommer også på scenen, da pigerne netop øver sig på Queen-musik forud for DM i tattoo. Arkivfoto: Michael Christiansen

BROVST:Noget er, som det plejer. Og endnu mere er nyt, når der lørdag 1. juni er Herregårdskoncert på Bratskov i Brovst. Et underskud sidste år har fået arrangørerne - Brovst Musikforsyning og Forældreforeningen for Brovst Pigegarde - til at afprøve nye ideer.

I år er festlighederne flyttet til en lørdag frem for fredag som før. Og de begynder allerede klokken 11 om formiddagen.

Der er musik fra festens start i form af nordjyske Spinning Wheels. De spiller to sæt i Brovst midtby, mens der så sælges øl og pølser - og selvfølgelig billetter til herregårdskoncerten.

Happy Hour og Tournesol

Caféen fortsætter festen til klokken 17, hvor pølsevognen flyttes til Bratskov. Og her er der så Happy Hour i gården, hvor Tournesol underholder. Med andre ord har arrangørerne en chance for at sælge flere drikkevarer og pølser. Som altid er der også spisning i et stort telt - også med live musik - inden selve koncerten i parken.

Her er det Queen Machine og Danser med Drenge, der skal holde festen i gang. De bliver så hjulpet af de to barer i parken. De kører i år med hvert deres tema - hawaii og tyroler - og spiller musik i pauserne samt gør sit til at skabe feststemning. Når de to bands går af scenen, fortsætter festen i teltet til klokken 1.30 for de mest standhaftige.

Pigegarden på scenen

For pigegarden - og så vidt også for publikum - bliver der en særlig begivenhed, idet pigerne har fået lov til at gå på scenen og spille lidt sammen med Queen Machine.

Pigegarden indøver netop Queen-musik og bruger denne ved DM i tattoo til sommer, og så var det jo oplagt at lave et samarbejde ved herregårdskoncerten lørdag 1. juni.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.