Muslinge dog’s er en verdensnyhed fra Løgstør

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Muslinge dog ‘s er en verdensnyhed i Løgstør.

Muslinge dog’s er blevet et hit for Lions Club Løgstør, som har kreeret denne nye muslingeret. Et pølsebrød, marinerede muslinger fra glas, nogle drys purløg og en stribe mayonnaise samt hemmeligheder, som Lions medlemmerne holder for sig selv, så er en muslinge dog lavet og klar til at spise. En herlig delikatesse som mange tager en ekstra af, når de først har smagt en. Herligt, siger Anders Poulsen, Lions Club Løgstør, der er idemanden til Løgstørs nye ret.

Testet og tilpasset inden salgsdebuten

- Løgstør er Danmarks muslingeby og det kræver, at vi tænker alternativt. Mange kommer til byen for at smage på muslinger og det var derfor oplagt, at vi tænkte kreativt og fandt en ny måde at servere dem på. Ideen blev afprøvet på et Lions møde. Der blev prøvet varianter og forskelligt tilbehør. Da vi ramte den rigtige smag, blev beslutningen truffet om, at det var den muslinge dog, vi ville lancere. Et tiltag vi absolut kan være stolte af, siger en glad Anders Poulsen, Lions Club Løgstør.

Overskuddet går ubeskåret til humanitært arbejde

- Nå! Smager muslinger sådan! Den var da god! Jeg må hellere få en mere! Sådan hører vi ofte folk sige og det er vi glade for. Det giver en god omsætning i boden og da det er frivillige og ulønnede Lions medlemmer, der laver arbejdet, giver det et godt overskud. Penge der ubeskåret går til velgørenhed, humanitært arbejde og kulturelle tiltag. Penge som vi kan bruge til støtte til "Åh Abe" koncerten for børn i øjenhøjde i Løgstør. Til opfyldelse af ønsker hos livstruede børn. Hjælp til nødstedte over hele verden og en hjælp til lokale initiativer som Lanternen og det nye naturcenter i Løgstør.

Forventer 200.000 til udlodning i 2017

- Vi ser frem til, at vi i 2017 kan fejre 50 års jubilæum i Lions Club Løgstør og samtidig fejre 100 års jubilæum for Lions Club i Danmark, som en del af en verdensomspændende humanitær organisation. Det vil betyde nye initiativer til markering af jubilæerne. Hvad det præcist bliver, vil en gruppe af Lions medlemmer fremkomme med senere. I relation til jubilæumsfestlighederne udlodder vi også en række donationer til lokale, tiltag i Danmark og udlandet. Målet er, at vi har ca. 150.000 kroner til uddeling. Heraf kommer en stor del fra overskud ved Kanal Gourmet & Kultur Rallyerne, Vilsted Sø Løbet, salg af Muslinge dog´s og om kort tid bogen "Barn af Himmerland", som er aktuel om kort tid. Jeg vil derfor opfordre folk til at tænke på, at når man støtter er Lions tiltag, så går overskuddet til humanitært-/socialt-/kulturelt arbejde, siger Anders Poulsen, Lions Club Løgstør.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.