Brønderslev

Myndigheder i dialog med efterlyst mor med spædbarn

Brønderslev Kommune og Lokalpolitiet i Frederikshavn er nu i dialog med forsvundet mor med nyfødt, som skulle have været anbragt udenfor hjemmet

Foto: Nordjyllands Politi

Foto: Nordjyllands Politi

BRØNDERSLEV:Efter at have været efterlyst siden den 22. juni, så er Lokalpolitiet i Frederikshavn og Brønderslev Kommune nu i dialog med den 30-årige mor Winnie Wagner Christensen fra Brønderslev, som er gået under jorden med sit 27 dage gamle spædbarn.

- Vi ved ikke hvor hun er, men vi er sammen med Brønderslev Kommune i dialog med kvinden og hende advokat og familie. Og vi håber at hun ad frivillighedens vej afleverer barnet i den nærmeste fremtid, siger politikommissær Lars Jensen fra Lokalpolitiet i Frederikshavn.

Den 30-årige kvinde fødte den 4. juni 2016 en søn, som Brønderslev Kommune mener, at barnet er ”truet på sundhed og udvikling, hvis det fortsat opholder sig i hjemmet”.

- Kommunen anser det for nødvendigt, at barnet findes og anbringes uden for hjemmet, idet det vurderes, at der er åbenbar risiko for, at hans sundhed og udvikling vil lide alvorlig skade, hedder det i efterlysningen fra kommune og politi.

Politiet mener, at kvinden muligvis er søgt til Holbæk, hvor hun har familie og venner.

Winnie W. Christensen beskrives som: 30 år, ca. 180 cm høj, slank af bygning, brunt hår med lyse striber i nederste del af håret. Hun bærer sorte briller og har synlige tatoveringer på arme og krop.

Henvendelse i sagen kan ske til Nordjyllands Politi eller nærmeste politi på 114.