Mystik om uheld på motorvej

60-årig kan intet huske om, at han er kørt op bag i personbil på motorvejen ved Tylstrup

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

NORDJYLLAND:En 60-årig mand fra Hjørringkanten, der var på vej på arbejde i Aalborg, husker intet om, at han ved lige godt 11-tiden skulle være kørt op bag i en personbil på motorvej E39 ved Tylstrup.

Det fortæller vagtchef Poul Badsberg, Nordjyllands Politi.

- På uheldsstedet fandt vi en nummerplade, som er mage til den, der sad på bagenden af den 60-åriges firmabil. Så vi henvendte os på hans arbejdsplads i Aalborg, men manden kunne intet huske om, at han med forholdsvis høj hastighed skulle være kørt op bag i personbilen, fortæller vagtchefen.

Skader matchede

Politiet kunne også konstatere, at der var frontskader på mandens bil, der svarede præcist til hækskaderne på den påkørte bil på motorvejen.

- Vi har ingen grund til at betvivle mandens forklaring. Men han har tilsyneladende haft et blackout, så vi har kørt ham på skadestuen på Aalborg Universitetshospital. Her må lægerne så prøve at finde ud af, hvorfor han intet erindrer om uheldet, siger Poul Badsberg.

Den 60-årige har epilepsi, men skulle ifølge vagtchefen være medicineret ud af sygdommen og have levet i mange år uden at have haft anfald.

To kom lettere til skade

Ved uheldet blev to personer i den påkørte bil teknisk fastklemte. Personbilen måtte derfor skilles ad af redningsfolkene, så de to, der klagede over smerter i ryg og nakke, kunne flyttes over i ambulancer og køres på Aalborg Universitetshospital til observation for deres skader.

- De var ikke i livsfare, men deres bil havde taget en del skade, siger vagtchefen om det mystiske uheld, som det nu er op til lægerne at komme med en mulig forklaring på.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.