Næste skridt for nordjyde: VM-serien

Rallycrosskøreren Ulrik Linnemann fra Skivum ved Nibe sluttede debutsæsonen i supercar på en sjetteplads

En samlet sjetteplads i debutsæsonen i supercar giver blod på tanden hos Ulrik Linnemann. Foto: Linnemann Motorsport

En samlet sjetteplads i debutsæsonen i supercar giver blod på tanden hos Ulrik Linnemann. Foto: Linnemann Motorsport

MOTORSPORT:Den nordjyske racerkører Ulrik Linnemann fik en dramatisk afslutning på en ellers opløftende debutsæson i EM-serien i rallycross.

Den femte og sidste afdeling i kongeklassen supercar var henlagt til Letland, hvor et sammenstød i det tredje af fire indledende heat kostede køreren fra Skivum chancen for en finaleplads.

Et knækket hjulophæng på Ulrik Linnemans firehjulstrukne VW Polo med 600 hestekræfter betød, at han udgik, og en efterfølgende heatsejr var desværre ikke nok til at komme gennem nåleøjet til finalen.

Dermed slutter Ulrik Linnemann EM-sæsonen på en samlet sjetteplads, hvilket må siges at være mere end godkendt i en felt, hvor han som en af de eneste ikke er en del af et professionelt fabriksteam.

Det næste store skridt for Linnemann bliver at deltage i VM-serien i supercar, og der har da også været følere fra de store teams.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det eneste der står i vejen for en VM-debuten er budgettet, og det er det, som de næste måneder skal dreje sig om, siger rallycross-køreren.

Ulrik Linnemann har ét løb tilbage i sæsonen, og det er en sjælden optræden på dansk grund. I weekenden 28./29. september gæsteoptræder han i en DM-afdeling i Esbjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.