Næsten klar til cykler

Banesti ved Vadum er begyndt at tage form

Den ny bro over Lindholm å har bragt Vadum Banesti ind i en fase, hvor den næsten er klar til at cykle på.

Den ny bro over Lindholm å har bragt Vadum Banesti ind i en fase, hvor den næsten er klar til at cykle på.

VADUM:Etableringen af den ny banesti ved Vadum er nu så langt, at initiativtagerne ser frem til at kunne holde indvielse i september.

Bro er færdig

Arbejdet er ganske vist blevet forsinket et par uger, men stien kan allerede nu bruges på strækningen fra Vadum til Søndergårdsvej i Voerbjerg.

Fra Vadum-siden er man færdige med en sti belagt med stenmel helt frem til Lindholm å, hvor der er etableret en ny bro, der er lavet som en kopi af den oprindelige jernbanebro, og der er også lavet sti langs vandski-søen, selvom man her mangler den sidste belægning.

Lejrplads på trapperne

Stykket fra Nørlang til Jammerbugt kommune er også færdigt, så nu kan man cykle helt til Aabybro. Og i indeværende måned går man desuden i gang med at etablere en primitiv lejrplads i nærheden af Brorholtvej, samt bord-bænke sæt, skilte og informationstavle. Det hele forventes afsluttet inden udgangen af august måned.

Rådmænd skal cykle

Den officielle indvielse af Vadum Banesti kommer til at onsdag den 3. september kl. 10 ved lejrpladsen nær Brorholtvej. Initiativtagerne har blandt andet inviteret rådmændene fra by- og landskabsforvaltningen samt sundheds og kulturforvaltningen til at klippe snore, og man forventer naturligvis, at de kommer cyklende fra Aalborg.

- Fra Vadum Samråd håber vi, at rigtig mange fra Vadum området vil møde op, gående eller cyklende. Vi har f.eks. allerede nu tilsagn fra en stor gruppe elever fra Vadum skole, fortæller tovholder Lars Jørgen Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.