Narkosælger gemte hash nær politigården

Mandag blev han idømt et års fængsel og fik konfiskeret 131.000 kr.

Hash. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Pressefotograf Lars Pauli</i>

Hash. Arkivfoto: Lars Pauli Pressefotograf Lars Pauli

AALBORG:En 66-årig mand fra Aalborg blev mandag ved byretten i Aalborg idømt et års fængsel for narkosalg og for at have været i besiddelse af over et halvt kilo hash og 66 gram amfetamin.

Desuden fik han konfiskeret 131.000 kr. i kontanter, som politiet mener stammer fra handel med narko.

Ifølge dommen havde han gemt både hash og amfetamin på et nedlagt baneareal tæt på politigården i Aalborg, men det skulle vise sig at være et dumt skjulested.

En af politiets hundeførere så manden opføre sig noget mistænkeligt i området, så en politihund blev sat til at snuse rundt. Og det lykkedes politiet at finde to plastikbøtter med i alt 430 gram hash, en beholder med 66 gram amfetamin samt en termokande, som indeholdt 131.000 kr. i kontanter.

Da politiet stoppede manden i nærheden, havde han 70 gram hash på sig, og ved en ransagning af hans lejlighed fandt politiet yderligere knap 20 gram hash.

Ved retssagen mandag erkendte den 66-årige, at den fundne hash og amfetamin tilhørte ham, men han nægtede, at det var meningen, at det skulle sælges videre.

Retten fandt det dog bevist, at både hashen og amfetaminen var tiltænkt videresalg, og han blev idømt et års fængsel. Samtidig fik han konfiskeret de 131.000 kr., som politiet - og også retten - mente vedrører narkosalg, oplyser anklager Janni Nørgaard.

Den 66-årige mand overvejer nu, om han vil anke dommen til landsretten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.