Brønderslev

Nederlag i debut til BI’s bordtennisherrer

BI tabte 0-5 til københavnere

Carsten Egeholt, Carsten Jensen, Peter Bruhn og Jørgen Enevoldsen i debutkampen. Privatfoto

Carsten Egeholt, Carsten Jensen, Peter Bruhn og Jørgen Enevoldsen i debutkampen. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Københavns medaljevindere fra de seneste tre sæsoner mod Brønderslev, der kom med i bordtennisherrernes elitedivision på et afbud.

På papiret en ulige match, og resultatet blev da også en klar sejr til københavnerne på 5-0. Men bag de klare cifre gemmer sig en historie om, at De rutinerede Brønderslev-spillere faktisk ydede god modstand og tvang modstanderne til at finde deres allerbedste spil frem. Carsten Egeholt var i første kamp foran 2-0 mod Christian Kongsgaard, inden københavneren med marginalerne på sin side endte med at vinde 3-2. Jørgen Enevoldsen spillede længe lige op med Sune Bjørn og Carsten Jensen var også langt hen i kampen helt med, i sit nederlag mod Kongsgaard.

Københavnernes stjernespiller Morten Hyrup var dog et nummer for god og vandt sine to kampe med 3-0.

- Det er ærgerligt, at vi ikke vinder en kamp eller to. Men jeg glæder mig over en rigtig god dag på BI-Centeret. Lokalerne fungerede perfekt. Der var god stemning. Og der blev spillet fremragende bordtennis. Jeg tror, vi kan gå hen og overraske nogle af modstanderne senere på sæsonen, siger formand for BI-Bordtennis, Thomas Krog.

- Selv om jeg er over 50 må jeg erkende, at jeg havde nerver på, siger BI’s spillende holdleder Peter Bruhn, der nu glæder sig til at tage imod Finn Tugwell, Allan Bendtsen og resten af Roskilde-holdet, der spiller i Brønderslev søndag klokken 13.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst