Nedrivning stoppet af kommunen

Tidligt søndag morgen gik nedrivningsfirma i gang med at fjerne taget på bevaringsværdig Thisted-bygning

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Tidligt søndag morgen gik et nedrivningsfirma i gang med at fjerne taget på den tidligere bankbygning i Jernbanegade 17 i Thisted, som HBJ Projektudvikling A/S vil erstatte med et nybyggeri i tre etager. Det førte mandag morgen til et påbud fra Thisted Kommune om øjeblikkeligt at stoppe arbejdet på den bevaringsværdige bygning.

Direktøren for HBJ Projektudvikling, Henrik Bojsen Jensen, afviser dog, at der var tale om et påbud - og at han har gjort noget forkert ved at fjerne taget:

- Det har ikke noget med nedrivning at gøre. Der er tale om en tagudskiftning, hvis vi ikke får tilladelse til at rive huset ned, siger han.

Kommunens klima-, miljø- og teknikudvalg har givet sit foreløbige ja til at rive huset ned, men udvalget har endnu ikke behandlet sagen efter den offentlige høring om nedrivningen. Og tirsdag aften skal hele kommunalbestyrelsen drøfte sagen på anmodning fra Jens Otto Madsen (EL).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden