Gandrup

Nej tak til vindmøller

Borgere i Gandrup og Øster Hassing afviser tanken om møller med en totalhøjde på 150 meter

Kommunen bør udskyde beslutningen, indtil de sundhedsmæssige konsekvenser af store vindmøller er fuldt belyst, mener Magnus Christensen, Stine Vilstrup, Therese Wallem og Kasper Rasmussen, der især bekymrer sig på deres børns vegne.

Foto: Henrik Bo

Kommunen bør udskyde beslutningen, indtil de sundhedsmæssige konsekvenser af store vindmøller er fuldt belyst, mener Magnus Christensen, Stine Vilstrup, Therese Wallem og Kasper Rasmussen, der især bekymrer sig på deres børns vegne. Foto: Henrik Bo

GANDRUP:Folk i Gandrup og Øster Hassing har levet fint med otte 70 meter høje vindmøller, men planer om at erstatte disse med seks møller med en totalhøjde på 150 meter har fået borgere i området på barrikaderne.

Ved et borgermøde forleden blev der fra en kant talt imod projektet, og der er foreløbig afgivet flere end 1000 indsigelser mod vindmøllerne.

Borgerne mener, de store møller vil være ødelæggende for de værdier, de netop er flyttet på landet for at opnå, og samtidig frygter de for sundhedsmæssige konsekvenser som følge af lavfrekvent støj fra møllerne. Endelig forudser borgerne faldende værdi af deres boliger.

Lokalplan og miljørapport er i øjeblikket ude i offentlig høring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst