netIP går nye veje efter arbejdskraft

IT -virksomheden med hovedkvarter i Thy rekrutterer datamatikere direkte fra skolebænken, når de har gennemgået firmaets eget uddannelsesprogram

Helle Møller Larsenog Diana Holm (foto)
Carsten Hedemann er adm. direktør hos netIP, der rekrutterer datamatikere direkte fra skolebænken. I midten ses eleven Magnus Bro og til højre serviceleder Martin Rotbøll.
Morsø 20. juli 2016 12:31

THISTED: IT -virksomheden netIP har taget nye metoder i brug med hensyn til at fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft. En indsats, der har imponeret i både Region Nordjylland og omkringliggende kommuner, hvor nogle firmaer kæmper med netop at fastholde og tiltrække de rette medarbejdere.

At det ikke er tilfældet hos netIP skyldes virksomhedens eget uddannelsesprogram samt lukrative forhold for eleverne, fortæller adm. direktør Carsten Hedemann fra Mors.

- Vi kontakter eleverne allerede, når de går i folkeskole og taler også med deres forældre undervejs. Hvis vi hører, at der er nogen, som har en særlig interesse eller talent for IT, gør vi skolen opmærksom på, at praktik hos os måske er en mulighed, siger Carsten Hedemann og fortsætter:

- Man kan sammenligne det med at indgå fodboldkontrakter. Man kan vel sige, at vi er en slags talentakademi, uddyber han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...