Ungdomsuddannelser

Night-surf i projektørlys

36.000 watt projektører kastede lys på både bølger og surfere

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den usædvanlige ”night-surf” trak publikum til. Til venstre forstander Jens Otto Madsen, Thy-Mors HF & VUC. Foto: Nikolaj Jørgensen

VORUPØR:I dagslys er det en ganske spektakulær oplevelse at følge dygtige surfere, når de udfordrer bølgerne, og oplevelsen bliver ikke mindre, når det sker efter mørkets frembrud med både bølger og surfere badet i lyset fra projektører på 36.000 watt.

Netop det sceneri udspillede sig ved Vorupør fredag aften, hvor nogle af Danmarks bedste surfere gennemførte en ”super session” med prøver på nogle af sportens forskellige discipliner. Showet blev oplyst takket være Tobias Juhl, belysningsmester på blandt andet tv-serierne ”Borgen” og ”Sommer”.

Surf-showet i projektørernes lys blev gennemført for at skabe opmærksomhed om en ny hf-uddannelse med surfing på skemaet. Den udbydes af Thy-Mors HF & VUC. I øjeblikket er der 12 elever tilmeldt den nye hf-linje. Den får i øvrigt sit eget surf-kollegie, som Thy-Mors HF & VUC indretter i den gamle kro i Klitmøller, ”hovedstad” i Thy´s Cold Hawaii.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.