Nilfisk/Toyota Cup i Hadsund Hallerne

Fredag 20. januar 2017 går det igen løs med indendørsfodbold og Futsal i Hadsund Hallerne.

Fredag 20. januar 2017 går det igen løs med indendørsfodbold og Futsal i Hadsund Hallerne.

For 29. gang skal Nilfisk - Toyota Hadsund Cuppen traditionen tro afholdes i den tredje weekend i januar, hvor denne cup gerne skulle glæde mange børn og voksne.

- Det bliver 3 dage med masser af bold og med en fantastisk god stemning, atmosfære og godt kammeratskab, oplyser Maria Friis fra cupudvalget.

Cuppen starter fredag eftermiddag 20. januar og slutter søndag aften 22. januar. Der er i år plads til ca. 170 hold fordelt over 25 rækker, som kan afvikles over weekenden og der spilles i rækker med piger og drenge fra U6 til U18. Efter sidste års succes vil der fredag være Futsal på programmet, så vi glæder os igen i år at se mange denne aften.

Der er tilmeldt hold fra Nord-, Øst-, og Midtjylland - og man kan fortsat nå at tilmelde hold elektronisk via www.staevner.dk - skynd jer, så I også kan få del i oplevelsen.

Cuppens hovedsponsor Nilfisk har været med i alle 29 år og i år har Toyota Hadsund ligeledes valgt at blive sponsor, vi er meget glade for den store støtte og opbakning de viser os. Uden dem var arrangementet ikke muligt!

Nogle vi heller ikke kan undvære er alle de mange frivillige hjælpere - op mod 100 hjælpere, hvor af mange har været med helt fra starten., og er glad for de mange frivillige "hænder," som år efter år står klar til at hjælpe til cuppen - og har du lyst til at hjælpe, er du også velkommen. For det kræver en stor indsats at afvikle så stor en turnering hvert år, så al hjælp fremmer den megen forberedelse og planlægning, der er forbundet med Nilfisk - Toyota Hadsund Cuppen

Det lokale erhvervsliv har også i år vist stor støtte for arrangementet med sponsorater, hvilket vi naturligvis også er meget glade for.

- Vi håber at se rigtig mange af jer i Hadsund Hallerne i weekenden 20. januar til 22. januar 2017, siger Maria Friis og opfordrer alle til at komme og støtte vores ungdom!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst