Nøvling inde i en god stime

Nøvling håber at de lokale fans finder vej til Klaruphallen på søndag

Nøvling håber at de lokale fans finder vej til Klaruphallen på søndag

KLARUP:Nøvling IF spiller søndag den 29. januar kl. 17.00 hjemme mod Skjern Håndbold 2 i Klaruphallen, det omvendte opgør i Skjern endte uafgjort 22 - 22, men Nøvling er inde i en god stime med fire sejre i træk.

Nøvling opfordrer alle håndbold fans om at komme i Klaruphallen for at bakke drengene op i den vigtige kamp, hvor begge hold ligger placeret midt i rækken på 5. og 6. pladsen begge med 15 point - Skjern for 13 kampe, mens Nøvling har spillet 14 kampe.

På 7. pladsen finder vi Vesthimmerland ligeledes med 15 point, så der er brug for jeres opbakning, så vi med en fyldt hal og en fed stemning kan hente endnu en sejr og dermed bevarer den fine placering, der er som altid gratis entré, så ingen undskyldninger for ikke at dukke op, lyder det fra Nøvling.

Drengene har gjort det rigtig fint med sejrer i de sidste fire kampe - i årets sidste kamp før jul blev det til en sejr på hjemme over Lemvig på 22 - 18, mens alle tre kampe her i 2017 er blevet vundet.

Først gik det på udebane ud over Tvis, der blev besejret med 21 - 28, herefter fulgte en sejr på 29 - 22 hjemme over Team Vesthimmerland før det sidste lørdag blev til en overraskende sejr på udebane over rækkens nummer 2 Hjallerup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.