Nøvling tabte hjemme

For knap et år siden gik det modsat dengang måtte Mors-Thy måtte se sig slået af Nøvling IF. Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

For knap et år siden gik det modsat dengang måtte Mors-Thy måtte se sig slået af Nøvling IF. Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

KLARUP:Nøvling IF, der atter spillede hjemme fredag aften mod Mors Thy, det resulterede efter en pausestilling på 11 - 15 i et klart nederlag på 22 - 32.

"Vi taber hjemme mod Mors Thy, der kom med et amputeret hold med ganske få spillere med 2. divisionserfaring suppleret med nogle spillere fra deres u-18 2. Hold, efter en indsats, der i dag var under alt kritik. Vi lignede slet ikke nogen, som havde lyst til at spille håndbold," fortæller Nøvlings træner Jonas Aaen.

"Mors overstråler os helt klart fra start til slut - Det er totalt uacceptabelt, Mors har på nuværende tidspunkt ingen ting at spille for, mens vi stadig kæmper for overlevelse.

Jeg mener ellers, vi var godt forberedt på deres spil og spillere, men Sprangaard og Overgård overstråler os fuldstændig, idet de nærmest scorer efter behag på de ting, som vi havde set på video og snakket om!

Vores 6-0 forsvar hang slet ikke sammen, så her har vi virkelig et arbejdsområde, vi skal have trænet i løbet af ugen", fortsætter Jonas, der til sidst fortæller, at han frygter, at hvis der ikke kommer en helt anden indstilling til næste uges lokal og bundopgør mod Aalborg hk, så vil Nøvling tabe med mindst 10 mål.

Jonas Aaen var til opgøret mod Mors Thy ikke helt tilfreds med dommernes præstation, der ikke var godkendt, - de laver efter hans mening rigtig mange fejl og dømmer meget forskelligt i de to ender.

Det skal dog ikke være nogen undskyldning, for vi vil aldrig være i nærheden af at vinde en håndboldkamp med den indstilling til tingene, vi leverede fredag aften i Klaruphallen.

Nøvlings målscorer i dette opgør, topscorer var Nikolaj Thyrrestrup 6 mål, mens Jacob Lund og Anders Brødbæk begge scorede 4 gange. Simon Holland med 3 mål og et rødt kort for 3 x2 minutters udvisninger, Andreas krebs 2 mål, mens Lasse Vestmar, Mads Nygaard og Simon Saustrup alle scorede 1 enkelt mål. næste uges lokal og bundopgør mod Aalborg hk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.