Nordisk Network er et nyt konsulentfirma

Ideen er, at firmaer skal indgå i netværk og derved få opgaver i Norden

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Christina Petersen og Claus Jørgensen vil bygge bro mellem danske virksomheder og de nordiske lande især til Norge, der efterspørger arbejdskraft. De har startet firmaet Nordisk Network, som har base i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

- Vi kan til forskel fra kommunernes Norges-konsulent og Norgeskontor gå langt mere i dybden i arbejdet med den enkelte virksomhed og yde konsulentbistand, når virksomheden har meldt sig ind i vores netværk, forklarer Christina Petersen.

Hendes baggrund er 12 år i hotelbranchen og herefter erfaring som administrativ medarbejder i hendes mands virksomhed.

- Så min styrke er kundekontakt, hvor Claus har kontakterne i Norge, siger hun.

Claus Jørgensen har tidligere været ansat fire år i et norsk entreprenørfirma i Bergen, og det var her han så mulighederne for at matche virksomheder på tværs af Skagerrak.

- Alle ved, at den hurtigste vej til arbejdsopgaver er gennem nogle, nogle, der kender nogen, og det er i skabelsen af disse netværk, vi ser os selv som konsulenter, forklarer Christina Petersen.

Hos Nordisk Network er tanken, at man som virksomhed melder sig ind i et netværk, hvor der for eksempel er møder og nyhedsbreve. Og man som gennem netværket kan blive matchet med en nordisk virksomhed.

- Vi kan så tilbyde at rejse til for eksempel Norge og løse en række konkrete opgaver i forbindelse med en ny ordre, eller vi kan præsentere den danske virksomhed overfor en relevant nordisk virksomhed, som kunne tænkes, at ville samarbejde, forklarer Christina Petersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.