Nordjyde mistænkt i matchfixing-sag

DBU undersøger i øjeblikket organiseret matchfixing, hvor en tidligere AaB-spiller skulle være involveret

Kristoffer Wichmann (i rød trøje) er involveret i ny matchfixing-sag. Det skriver eb.dk.Foto: Martin Damgård

Kristoffer Wichmann (i rød trøje) er involveret i ny matchfixing-sag. Det skriver eb.dk.Foto: Martin Damgård

AALBORG:Nordjyden Kristoffer Wichmann er involveret i en ny matchfixing-sag, som Dansk Boldspil Union (DBU) i øjeblikket undersøger. Det skriver Ekstra Bladet fredag.

Kristoffer Wichmann bærer anførerbindet hos 1. divisionsklubben FC Vestsjælland, der lige nu ligger til oprykning til Superligaen.

Tidligere AaB-spiller

Kristoffer Wichmann har tidligere tørnet ud for Nørresundby, Aalborg Chang og AaB, hvor han spillede i sine ungdomsår. Inden han skiftede til FC Vestsjælland, spillede han for flere sjællandske klubber.

Wichmann har ikke selv udtalt sig i sagen, men DBU bekræfter, at de i øjeblikket undersøger detaljer i en sag, som de ikke vil ud med.

Ekstra Bladet mener desuden at vide, at Kristoffer Wichmann allerede har allieret sig med en forsvarsadvokat, ligesom han har søgt assistance fra Spillerforeningen.

Holder kortene tæt

- Så snart sagen er fuldt belyst, forventer DBU at fremlægge alle sagens forhold på et pressemøde, skriver DBU på sin hjemmeside.

For to uger siden bekræftede unionen, at den var i gang med at undersøge en sag om matchfixing, men ville hverken dengang eller nu afsløre involverede personer, klubber eller kampe.

DBU oplyser samtidig, at den eller de kampe, der bliver undersøgt for matchfixing, er foregået på det såkaldte niveau 2, der defineres som ”matchfixing i organiseret fællesskab”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.