28-årig stjal stjerneskud og bed butiksdetektiv i armen

Yngre mand gik fra butikstyv til røver, da han også overfaldt en centervagt

AALBORG:Først forsøgte en 28-årig aalborgenser at stjæle et stjerneskud og en flaske whisky. Da det blev opdaget af en butiksdetektiv,  gik den 28-årige fra at være butikstyv til at være røver, fordi han i forsøget på at bringe tingene i sikkerhed bed butiksdetektiven  i armen og slog en centervagt i hovedet med en albue.

Den voldsomme episode udspillede sig i Meny i Kennedy Arkaden i Aalborg 11. april ved 16-tiden, hvor den åbenbart sultne og tørstige 28-årige mand ikke kunne styre sig, da han blev taget i butikstyveriet.

Efterfølgende truede han også både butiksdetektiven med ordene "Jeg slår dig krafteddermame ihjel".

Det var også med i tiltalen mod den 28-årige ved Retten i Aalborg mandag.

Da politiet kom til stede for at anholde den voldsomt ophidsede 28-årige mand blev de to betjente i patruljen også truet på livet med ordene "I skal fucking dø” og ”I skal skydes med jeres egne våben”.

Den tiltale kom også med i anklageskriftet sammen med et tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Under retssagen kunne den 28-årige erkende netop blufærdighedskrænkelsen, og han kunne også erkende, at han havde stjålet stjerneskuddet og whiskyen. 

Men hukommelsen svigtede ham i forbindelse med biddet mod butiksdetektiven, slaget mod centervagten og truslerne mod politibetjentene.

- Han kunne ikke huske noget om de episoder, så derfor nægtede han sig skyldig i dem, forklarer anklager Katja Gram fra Nordjyllands Politi. 

Det hele lagt sammen blev det til otte måneders ubetinget fængsel til den 28-årige, der siden sin anholdelse 11. april har siddet varetægtsfængslet og skal forblive fængslet indtil afsoningen af dommen kan begynde. 

Selv om den 28-årige altså nægtede nogle af anklageskriftets punkter, så modtog han dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden