Debat: Katastrofe at lukke Nordjylland

DEBAT:Socialdemokratiet har allerede lukket Nordjylland ned på sin vagt – nu vil de gøre det igen. De er klar til at udskyde 3. Limfjordsforbindelse – den udmelding er en katastrofe.

3. Limfjordsforbindelse er vigtig for det nordjyske erhvervsliv og for den generelle logistik i Nordjylland. Derfor vil Venstre holde fast i den politiske aftale om 3. Limfjordsforbindelse. Vi har brug for 3. Limfjordsforbindelse – den skal ikke udskydes, den er allerede sat alt for sent i gang.

Vi ved at SF, Enhedslisten, Alternativet og Frie Grønne er imod 3. Limfjordsforbindelse. Moderaterne kan gå begge veje, og nu vil Socialdemokratiet og Radikale udskyde etableringen. Det siger Venstre klart nej til.

Rigtig mange virksomheder i Nordjylland er afhængige af en smidig og hurtig transport over eller under fjorden, og enkelte virksomheder har allerede i dag svært ved at få transporteret sine produkter via Limfjordstunnelen.

Nordjysk vækst og mange nordjyske arbejdspladser er således afhængige af 3. Limfjordsforbindelse. Alle har prøvet eller har hørt om de trafikale problemer omkring Limfjorden om morgenen og om eftermiddagen.

Personligt møder jeg udfordringen, når jeg pendler fra Lyngså til Aalborg. Jeg bruger utallige timer hver uge på, at trafikken står stille. De problemer må og skal løses nu.

Stem på et parti, der vil arbejde for, at 3. Limfjordsforbindelse etableres hurtigst muligt. Det vil jeg, og det vil Venstre.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.