Derfor var 1800 huse uden strøm - nu er en del uden tv-signal

I ti minutter var 1800 husstande uden strøm - nu oplyser Stofa, at mange mangler tv-signal som følge af strømafbrydelsen

Arkivfoto

Arkivfoto

FREJLEV:1800 husstande i Frejlev-området oplevede fredag aften, at strømmen var væk i godt 10 minutter fra klokken 19.19.

- Det var en teknisk fejl på en transformatorstation, der gjorde, at der var et udfald, siger Kamilla Høst Pedersen, der er pressemedarbejder hos Netselskabet N1.

Strømafbrydelsen kom godt én time før mange sikkert skal følge VM-semifinalen i håndbold mellem Danmark og Spanien i fjernsynet.

- Vi ved godt, at det er en kritisk aften, og derfor gik der også et sug igennem maven på den mand, som sidder i kontrolrummet. Heldigvis var det en fejl, der hurtigt kunne udbedres, siger Kamilla Høst Pedersen.

Hun vil ikke give en garanti for, at der ikke kommer flere strømudfald i løbet af aftenen.

- Jeg giver ingen garanti, men det skulle være mærkeligt, hvis det sker igen i aften. Så jeg tror, at indbyggerne omkring Frejlev trygt kan sætte sig til rette og vente på, at håndholdkampen begynder, siger hun.

Som følge af strømafbrydelsen oplyser Stofa på deres hjemmeside, at en del af deres kunder i Frejlev-området ikke har tv-signal. Og man forventer, at fejlen først er rettet ved midnatstid.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.