Genbrugsbutik

Busbesøg: Svært at konkurrere med en pølsevogn

Det er svært at lokke med varme, kage og kaffe, når der står en pølsevogn lige ved siden af

Alt porcelæn og glas, som kommer ind hos Blå Kors Genbrugscenter kommer en tur igennem opvasken, før det havner i butikken. Foto: Bente Poder

Alt porcelæn og glas, som kommer ind hos Blå Kors Genbrugscenter kommer en tur igennem opvasken, før det havner i butikken. Foto: Bente Poder

CITY SYD: NORDJYSKE's bus var torsdag kørt til City Syd, hvor den holdt parkeret ved indgangen til Blå Kors Genbrugscenter, der ligger på Løven.

Og selvom der kom mange kunder i genbrugscentret og folk gik i retning af bussen, var det svært at lokke dem de sidste meter ind i varmen til en kop kaffe og et stykke kage.

Lige udenfor bussen holdt nemlig Restaurant Den Fodkolde - en rigtig pølsevogn.

Pølsevognen har tidligere holdt ved Biltema og det nu lukkede Take Now, men selvom vognen er flyttet til en ny placering i City Syd, er mange stamkunder fulgt med.

Igennem hele dagen var der kunder ved vognen, både for at få stillet sulten, men også for at få en sludder med pølsemanden Martin Lindstrøm Christensen. Derfor måtte NORDJYSKE's journalister, da også opsøge pølsevognen for at få en snak med kunderne.

Sidst på eftermiddagen sendte Radio NORDJYSKE live fra bussen, hvor vært Marcus Delfer blandt andet havde været på besøg på bydelens dyrehospital og Skalborg Kro.

Bussen kører onsdag den 13. marts til Thisted, hvor den fra klokken 11.00 vil holde foran Thyhallerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.