Efter opvisning: Sarah Mahfoud er én sejr fra at blive rigtig verdensmester

Argentiner fik ikke et ben til jorden i titelkamp ved Mogens Palles stævne på Frederiksberg

Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

BOKSNING:Så kan Sarah Mahfoud også skrive "Vild Med Boksning" på sit CV.

For efter en flot indsats boksede den 30-årige tidligere vinder af "Vild Med Dans" sig i aftes op på øverste hylde i den professionelle bokseverden.

I en ny aggressiv stil satte hun sig fra første sekund på opgøret i Frederiksberg Hallerne om IBFs interim (midlertidige) VM-titel i fjervægt mod argentineren Brenda Carabajal og vandt klart med dommerstemmerne 98-92, 97-93 og 100-90.

- Det er sindssygt. Tænk, nu står jeg her, som verdensmester. Selvfølgelig troede jeg på mig selv, og jeg boksede også min bedste kamp nogensinde. Og jeg følte også, at Carabajal ikke havde lyst til at være med i de sidste omgange, sagde Sarah Mahfoud.

Sarah Mahfouds rekordliste viser nu 10 kampe med 10 sejre, og med den udvikling, der er kommet i hendes boksning efter skiftet til den amerikanske træner Sherman Williams, vil der rulle mange gevinster ind på rekordlisten.

Med sejren og dermed IBF's interim mesterskab står Sarah Mahfoud nu overfor et møde med den rigtige verdensmester, amerikaneren Jennifer Han, som efter en pause med fødsel, gør comeback fredag 15. februar.

Et comeback, amerikaneren bokser i letvægt. Intet tyder dog endnu, på at Jennifer Han ikke kommer tilbage i fjervægt og dermed vil tage imod Sarah Mahfoud til et titelforsvar, som IBF har sat til senest at blive bokset 13. april.

Om det så bliver i USA eller i Danmark vil blive et økonomisk opgør mellem Jennifer Han-lejren og promotor Mogens Palle.

I den anden titelkamp ved stævnet forsvarede Oliver Meng sit IBF ungdomsmesterskab i super-weltervægt mod Vasyl Kurasov med en sejr med alle tre dommerstemmer.

Også cruiservægteren Ditlev Rossing fik armen rakt i vejret efter en knock-out efter ét minut og 38 sekunder over Sviatoslav Svyryd, Ukraine, mens Jeppe Morell i letsværvægt tabte med dommerstemmerne 2-1 til Nikola Sjekloca, Montenegro, og dermed mistede et vigtigt skridt videre i karrieren.

-Jeg synes, at jeg vandt. Jeg gjorde mit bedste, men det var så ikke nok hos alle dommere. Desværre, for jeg er 30 år og har ikke tid til det her frem og tilbage med sejre og nederlag, når jeg ambitioner, sagde Jeppe Morell, som har tabt tre af sine 13 kampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.