Familie mistede barn i brand: Nu samler Natasja og Sofie tøj ind til dem

Natten til mandag mistede en familie deres seksårige dreng, da deres hus brændte. Nu samler søstrene Natasja og Sofie Hansen ind til de sørgende

De to søstre Natasja (i midten til venstre) og Sofie Hansen (i midten til højre) samt to af Natasjas veninder står for at samle tøj ind til en familie, der mistede sit barn i en brand. Foto: Privat

De to søstre Natasja (i midten til venstre) og Sofie Hansen (i midten til højre) samt to af Natasjas veninder står for at samle tøj ind til en familie, der mistede sit barn i en brand. Foto: Privat

NORDJYLLAND:Mandag morgen får Natasja Hansen fra Kaas et opkald fra sin lillesøster, Sofie Hansen. Natasja sidder på skolen, da hun tager sin telefon. Beskeden er, at huset, hvor en stor del af bonussøsterens familie bor i, er brændt ned. I huset var otte personer. Syv af dem kom ud af huset, inden branden tog fat. Den sidste var et barn, som afgik ved døden.

- Jeg blev chokeret. Meget chokeret, da jeg får at vide, hvad der er sket. Vi var sammen med familien for nogle uger siden, så vi var meget berørte af situationen, siger Natasja Hansen.

Tilbage står en familie med et hus, der er brændt ned til grunden. Blandt alt asken er familiens tøj. Det er brændt sammen med huset. Det vil søstrene gerne hjælpe den sørgende familie med at få løst.

De snakker om at tage i genbrugsbutikker for at købe ind til dem, da Natasja Hansen får en idé. Hun vil starte en indsamling af tøj til dem.

- Hvis det var os, der stod i situationen, så var det første, man gad, nok ikke at gå ud at shoppe lige efter, man havde mistet sit barn, siger 21-årig Natasja Hansen.

Mange mennesker har hjulpet

Efter Natasja og Sofie Hansen lægger på, ringer storesøster Natasja til sine to gode veninder for at høre, om de vil være med til at samle tøj ind. Og så går alle fire piger i gang med at skrive til venner og bekendte og i Facebookgrupper for at høre, om der noget tøj gemt i tøjskabet, som de gerne vil donere til en familie, der virkelig har brug for det.

Og folk var rigtig hjælpsomme. Efter et døgn har de samlet næsten ti store sorte sække ind. I sækkene er der legetøj, herretøj, dametøj og sko til hele familien.

- Vi er blevet meget overraskede over, hvor mange mennesker, der egentlig har hjulpet. Og det er vi meget glade for, siger Natasja Hansen, der også gerne vil takke dem, der har doneret tøj, mange gange.

Ti sorte sække og en fuld trailer

Søstrene er glade for, at der findes så mange gode mennesker, der vil hjælpe nogen, der står i en forfærdelig situation. Og selvom der allerede står ti sorte sække med ting til familien, så kommer der endnu mere.

- Onsdag kommer der en sød mand og dame med en helt trailer fuld af ting, de gerne vil donere, siger Natasja Hansen.

Søstrene og veninderne fortsætter indsamlingen til torsdag, hvor den ramte familie vil komme til Nordjylland og hente tøjet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.