Her kan du blive hotdogs konge

Otte steder i Nordjylland tager imod kombattanter, der vil være Danmarks bedste til at spise hotdogs - finale afvikles i Aalborg

Ruben Mikkelsen fra Gistrup er regerende dansk mester i hotdogsspisning. Arkivfoto: Torben Hansenm

Ruben Mikkelsen fra Gistrup er regerende dansk mester i hotdogsspisning. Arkivfoto: Torben Hansenm

NORDJYLLAND:Det handler om hotdogs, hæder og håneretten, når DM i Hotdogspisning endnu engang vender tilbage. Kvalifikationsrunderne er nu i gang, og finalisterne skal findes – måske hos Maxi Grill i Aalborg, Den fodkolde i Brovst, Big Burger i Sæby, Klarup Grill i Klarup, Frederikshavner Grillen i Frederikhavn, Grill Cafeen i Aars, Madværkstedet i Arden eller Brokiosken Aggersund i Løgstør

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et rejsegavekort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til de lokale vindere, hvor der er et weekendophold på spil – samt lodtrækningspræmier om flotte gavekort blandt alle, der forsøger at kvalificere sig.

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De 10 bedste på landsplan kommer i finalen, der afvikles 31. maj i Aalborg på Gammel Torv.

Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt.

I år er det Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

- Vi vil gøre DM i Hotdogspisning til en relevant og sjov begivenhed for alle. Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå. Og så kan man jo se, om man samtidig kan sikre sig en plads blandt de 10 storspisende finalister, og hvem ved, måske slå den nuværende rekord på hele 42 hotdogs, siger Rikke Jeppesen fra arrangøren Steff Houlberg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.