Bil kørte op bagi mørkelagt traktor på hovedvej

Den 67-årige fører af traktoren fortalte politiet, at han mente, der var lys på

Foto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Foto: Bo Lehm Bo Lehm

MORS:Tirsdag klokken knap 17.45 kørte en bil op bag i en traktor på Hovedvej 26 Vilsundvej på Mors.

Vejen var en overgang spærret for trafik, og der var lavet omkørsel, mens politi og redning fik ryddet op på stedet.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi skyldes trafikuheldet, at en traktor, formentlig uden lys bagpå, blev påkørt bagfra af en personbil på Vilsundvej. Traktoren væltede og lækkede i den forbindelse diesel.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tæt tåge har sandsynligvis været årsagen til, at bilisten ikke har haft en chance for at se traktoren på hovedvejen, hvor det er tilladt at køre 90 km/t.

Føreren af traktoren var en 67-årig mand fra Salling. Han blev kørt på sygehuset - ifølge kriminalkommissær Jørgen Jensen fra Lokalpolitiet i Thisted vistnok med et par brækkede ribben. Bilisten, en 27-årig mand fra Nykøbing, slap ifølge politiet uskadt.

Det kunne dog være gået meget værre, hvis bilisten var blevet ramt af den palleløfter, som traktoren havde spændt bagpå.

Vagtchef med Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, formoder, at traktorføreren kan vente en sigtelse.

- Der er klare regler for, hvordan traktorer, der kører med arbejdsredskaber skal være afmærket og have roterende lys og så videre. Vi har talt med et vidne, der fortæller, at traktoren var helt mørkelagt, så det skal færdselsafdelingen undersøge en de kommende dage, siger vagtchefen.

Politikommissær Jørgen Jensen oplyser, at den 67-årige fører af traktoren forklarede politiet, at han lige havde købt traktoren, og at han mente, der var lys på.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.