Fanget i nat: Nu må indbrudstyv fejre jul bag tremmer

To tyve, der i forvejen er rigtigt godt kendte af politiet, blev standset natten til fredag. Den ene er nu varetægtsfængslet

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

Opdateret kl. 15.51 med resultatet af grundlovsforhøret

NORDJYLLAND:To mænd fra Midtjylland var natten til fredag på togt i Nordjylland. Det gik ikke så godt, og den ene mand skal nu sidde fængslet frem til jul, mens den anden har en sigtelse hængende over hovedet.

De to mænd på 41 og 47 år fra Ans nåede at begå indbrud i Meny i Aabybro og forsøgte de samme i Spar i Kaas, før en politipatrulje standsede dem i Pandrup.

Det første indbrud skete kort før klokken 02, hvor de stjal en del cigaretter fra Meny i Aabybro. Knap en halv time senere kommer der en meddelelse om, at to mænd er i gang med indbrud hos Spar i Kaas.

- Da en patrulje er på vej til Kaas, ser de en modkørende bil med to mænd. De beslutter sig for, at vende om og stoppe bilen. De to personer i bilen svarer til det signalement vi har, og der ligger en del cigaretter i bilen, siger Jess Falberg.

Det var kun den 41-årige, der blev fremstillet i grundlovsforhør fredag. Her erkendte han sig skyldig og blev varetægtsfængslet i fire uger, oplyser anklager Morten Sønderby.

Den 47-årige er blevet løsladt, men er altså stadig sigtet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.