Jeg drømmer om: Jesper drømmer om mere bæredygtige forbrugere - og vil selv gå forrest

Hvad drømmer du om? NORDJYSKE dykker ned i nordjydernes drømme - både de store og de små

30-årige Jesper Sudergaard håber, at vores forbrug bliver mere bæredygtigt. Privatfoto

30-årige Jesper Sudergaard håber, at vores forbrug bliver mere bæredygtigt. Privatfoto

Navn: Jesper Sudergaard

Alder: 30 år

Bopæl: Vester Hassing

Beskæftigelse: Soldat

- Jeg drømmer om mere bæredygtige forbrugere. Jeg mener, at den vigtigste faktor i forhold til at styre vores samfund i en grønnere retning ligger ved os som forbrugere. Når det er sagt, kan det være svært at støtte klimaet, miljøet og naturen samtidig. Økologiske varer, der er hentet flere tusind kilometer væk, er hverken klimavenlige eller nødvendige, hvis vores egne økologiske varer produceres klima- og miljøvenligt.

- Hvis vi som forbrugere fokuserer vores indkøb på danske og lokale varer, tror jeg, at alle de firmaer – både de små og store – der gerne vil satse på bæredygtige produkter, vil blomstre op, når de ser, at der reelt er en stor efterspørgsel.

- I efteråret vil jeg selv starte op med at producere klimavenlige og økologiske grøntsager, frugt og blomster til lokalt og direkte salg. Jeg vil give forbrugeren mulighed for selv at komme ud på landet og se, hvordan varerne bliver til.

Hvad drømmer du om?

Drømme kan være både små og store, kort- og langsigtede, konkrete og abstrakte. Det kan være drømmen om at finde en kæreste, drømmen om et særligt job, drømmen om en campingvogn eller et sommerhus, drømmen om at begynde til spansk eller tennis eller drømmen om at række ud til en ven eller et familiemedlem.

NORDJYSKE sætter fokus på nordjydernes drømme - og vi vil gerne høre om din. Så spørgsmålet er: Hvad drømmer du om - og hvorfor? Send dit svar til dromme@nordjyske.dk, og husk at vedhæfte et billede. Husk også at fortælle, hvad du hedder, hvor gammel du er, hvad du beskæftiger dig med, og hvilken by du bor i.

Hvad drømmer du om - og hvorfor? Send dit svar til dromme@nordjyske.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden