Fire sigtet efter knivstikkeri i Vejgaard

Politiet har torsdag eftermiddag afsluttet deres arbejde i Vejgaard efter knivstikkeri 

Politiet arbejdede på stedet frem til torsdag eftermiddag, hvorefter vejafspærringerne blev ophævet. <i>Foto: Jan Pedersen</i>

Politiet arbejdede på stedet frem til torsdag eftermiddag, hvorefter vejafspærringerne blev ophævet. Foto: Jan Pedersen

VEJGAARD: Et knivstikkeri ved omkring 03-tiden natten til torsdag var torsdag morgen årsag til, at Hadsundvej var spærret af fra Vejgaard Kroen ned mod Vejgaard Torv. 

- Vi kan bekræfte, at der har været et knivstikkeri. Vi fik en anmeldelse om knivstikkeriet klokken 02.56 på Hadsundvej i Vejgaard, fortæller lederen af efterforskningen vicepolitiinspektør Niels Kronborg, Nordjyllands Politi.

Politiet arbejdede på stedet frem til torsdag eftermiddag, hvor vejafspærringerne blev ophævet. 

Han oplyser, at der var tre ofre med knivstik.

- De tre var på et tidspunkt i forløbet været i kritisk tilstand, men det ser bedre ud nu, oplyser vicepolitiinspektøren.

De to var på gerningsstedet, da politi og ambulance kom, og de blev begge i kritisk tilstand kørt på Aalborg Universitetshospital. Senere meldte en tredje mand med knivstik sig på hospitalet.

Derudover havde politiet fat i endnu en person.  

- Vi har en, som vi har anholdt i sagen. Men der har formentlig været flere personer på stedet, lyder det fra Niels Kronborg.

Politiet var siden anmeldelsen massivt til stede i området omkring gerningsstedet på Hadsundvej i Vejgaard, og der var også hundepatruljer på stedet i et forsøg på at finde spor i forbindelse med knivstikkeriet.

Politiet vil ikke kommentere på efterforskningens detaljer og enkeltheder, men oplyser dog at fire personer er sigtet i sagen. 

De tre af de sigtede er også de sårede som følge af knivstikkeriet. Alle er meldt uden for livsfare. 

- Vi kommer ikke til at gå ind i motivet til knivstikkeriet. Det er noget, som vores efterforskning skal kaste lys på, men jeg vil gerne understrege, at vi anser det som et internt opgør i et kriminelt miljø, siger Niels Kronborg.

Han og politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der måtte have set noget i og omkring gerningsstedet og på gerningstidspunktet.

- Ring endelig til os på 114 med oplysninger – selv mindre informationer kan være vigtige for vores arbejde, siger han.

- Vi er også interesseret i videoovervågning, hvis beboere eller virksomheder i området har overvågning opsat, så gem endelig data og kontakt politiet med materialet, fastslår Niels Kronborg.

Politiet har endnu ikke klarlagt motivet til knivstikkeriet, og hvor mange involverede der har været, og ej heller hvordan det præcise hændelsesforløb har været.

Fredag vil politiet iværksætte en såkaldt tryghedsskabende indsats, hvor de blandt andet vil være til stede med en mobil politistation på Hadsundvej. 

Fredag morgen vil det blive besluttet, hvorvidt de fire sigtede skal fremstilles i grundlovsforhør. 

Knivstikkeri i Vejgaard

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.