Nordjysk toprestaurant har sin egen fuldtidslandmand

Morten Pedersen er ansat ved toprestauranten Alimentum som fuldtidslandmand. Han har klare idealer for den mad, han dyrker, men også klare holdninger til den mad, vi andre spiser

Morten Pedersen er fra Vestbjerg, og selvom han har arbejdet i både Canada og England, har han ikke været i tvivl om, at han skulle arbejde med mad i Nordjylland. <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Morten Pedersen er fra Vestbjerg, og selvom han har arbejdet i både Canada og England, har han ikke været i tvivl om, at han skulle arbejde med mad i Nordjylland. Foto: Kim Dahl Hansen

BRØNDERSLEV:Nu bliver det nok lidt teknisk, siger Morten Pedersen. Landmanden begynder at fortælle, hvordan han vil forædle forskellige ræddikeplante...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden