Motorcyklist dræbt i trafikulykke: Ramte vejskilt

52-årig mand afgået ved døden i nat efter voldsom soloulykke

Der blev tilkaldt lægehelikopter til ulykkesstedet. <i>Foto: Lars Pauli</i>

Der blev tilkaldt lægehelikopter til ulykkesstedet. Foto: Lars Pauli

FARSØ:En 52-årig mand er i nat afgået ved døden efter en voldsom trafikulykke på Søndergade i Farsø fredag aften. Det oplyser vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjylland Politi lørdag morgen.

Den 52-årige blev kørt til Aalborg Universitetshospital i kritisk tilstand, men lægerne formåede ikke at redde mandens liv.

- Vi fik en anmeldelse klokken 19.18, om at motorcyklist havde ramt et vejskilt ud for Søndergade 79 i Farsø, at han og motorcyklen var blevet kastet langt væk fra uheldsstedet i hver sin retning, og at motorcyklisten var ukontaktbar, forklarer Thomas Ottensen, vagtchef fredag aften.

Der blev straks sendt patruljer, lægehelikopter og ambulance til stedet.

- Patruljerne sørgede for trafikregulering på ulykkesstedet, mens redningspersonalet arbejdede et stykke tid med den kvæstede motorcyklist på stedet, oplyser Thomas Ottesen.

- Vi kender ikke de nærmere omstændigheder ved ulykken, hverken hvad angår motorcyklens  fart, eller hvad der helt præcist er sket. Ulykken blev først set af anmelderen, der kom til stedet kort efter ulykken var sket, siger Thomas Ottesen

Politiet forsøger nu i samarbejde med en bilinspektør at  få klarlagt omstændighederne ved ulykken og vil gerne høre fra eventuelle vidner, der måske set den 52-årige på motorcyklen op til ulykken.

De pårørende er underrettet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.