Nordjyde kan fejre påske som nyslået millionær

Det var den såkaldte Millionærgaranti, der gav en heldig nordjyde en million kroner

En heldig spiller fra Nordjylland kan fejre påske med en gevinst på en million kroner på kontoen. <i>Arkivfoto: Danske Spil</i>

En heldig spiller fra Nordjylland kan fejre påske med en gevinst på en million kroner på kontoen. Arkivfoto: Danske Spil

NORDJYLLAND:En heldig nordjyde kan formentlig godt tillade sig at gøre lidt ekstra ud af påskefrokosten eller købe et lidt dyrere påskeæg.

I hvert fald er der en nordjyde, der lørdag aften vandt én million kroner i Danske Spils Millionærgarantien, hvor der trækkes lod om to gange én million kroner blandt alle spillede lotto-rækker. 

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Hovedgevinsten på syv millioner kroner blev vundet af en spiller, der havde købt kuponen med de syv rigtige vindertal hos OK Plus i Bording i Midtjylland. 

Millionærgarantien blev udløst hos spillere i Region Nordjylland og Aarhus Kommune, hvor begge rækker var spillet på plus-abonnement.

- Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier, lyder det fra Malene Mølgaard, der er direktør i Danske Lotteri Spil i pressemeddelelsen.

Danske Spil kontakter vinderne, men søndag formiddag havde de endnu ikke talt med nogen af dem.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.