Nu sker det: Vinderen af NORDJYSKEs initiativpris skal findes

Komité er gået i tænkeboks for at finde tre nominerede blandt i alt 73 kandidater

Kirsten Pilgaard
Foto: Michael Koch
Frivilligt arbejde 12. februar 2019 09:34 - Opdateret 12. februar 2019 13:31

AALBORG: Så er de i gang. Komiteen bag Den Nordjyske Initiativpris på 100.000 kroner er gået i tænkeboks eller rettere er i gang med at endevende hver og en af de 73 indstillede kandidater til dette års initiativpris på 100.000 kroner, der uddeles 14. marts.

Hverken humøret eller diskussionslysten fejlede noget, da NORDJYSKEs udsendte kiggede forbi et kort øjeblik, for naturligvis skal sådan en komitee både have fred, arbejdsro og så absolut plads til at diskutere bag lukkede døre.

Prisen gives til foreninger, ildsjæle, udvalg, grupper eller enkeltpersoner for et uegennyttigt arbejde, der går forrest med et godt eksempel og gør en forskel for andre.

De tre nominerede er som minimum sikret en nomineringspris på 10.000 kroner, men vinderen får altså denne pris vekslet til en check på de 100.000 kroner.

Priskomiteen består af projektleder Klaus Bystrup, bestyrelsesmedlem i AaB A/S, Lynge Jakobsen, professor på Aalborg Universitet og bestyrelsesmedlem i NORDJYSKE Holding, Anne Marie Kanstrup samt chefredaktør Lars Jespersen og medieredaktør Karin Pedersen, NORDJYSKE Medier.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...