Politi spørger om hjælp: Kender du møblerne på billederne?

Efter ransagning på flere adresser har Nordjyllands Politi fundet flere designermøbler og andre tyvekoster

Foto: Nordjyllands Politi

Foto: Nordjyllands Politi

NORDJYLLAND:Nordjyllands Politi har problemer med at få tyvekoster tilbage til de rette ejermænd. Tyvekosterne blev fundet i forbindelse med, at politiet ransagede flere adresser 18. december i Aabybro. Blandt tyvekosterne var store mængder designermøbler.

Indtil videre har man fundet designermøbler fra, hvad der er identificeret som fem forskellige sommerhusindbrud: et i Tornby, to i selve Fjerritslev og to i Frøstrup vest for Fjerritslev, oplyser Peter Skovbak.

Der er dog stadig mange ting, som de ikke kan kæde sammen med bestemte indbrud, og derfor spørger de om hjælp. Man har nemlig stærk formodning om, at resten af designermøblerne også kommer fra sommerhusindbrud.

- Sommerhusejere kommer fra hele landet og nabolande som Norge, så vi har svært ved at finde ud af, hvor tingene hører hjemme, siger politikommissær og leder af efterforskningen Peter Skovbak.

Det er politiets formodning, at effekterne er stjålet ved indbrud i sommerhuse primært langs den jyske Vestkyst fra Skagen i nord til Hanstholm i syd. Politiet udelukker dog ikke, at der også er stjålne effekter fra andre steder.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

To nordjyske mænd er indtil videre sigtet i sagen.

Kunne møblerne være dine, eller ved du, hvor de hører til. Så beder Nordjyllands Politi dig om at kontakte dem.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.