Politiet efterlyser fortsat 24-årig tysk kvinde

Nordjyllands Politi har torsdag formiddag igen sat helikopter, både og hunde ind i forsøget på at finde en tysk kvinde, der er forsvundet. 

Den 24-årige tysker frygtes at være i nedtrykt tilstand. <i>Privatfoto </i>

Den 24-årige tysker frygtes at være i nedtrykt tilstand. Privatfoto

SKAGEN:Ved middagstid onsdag blev en taske fundet ved Grenen i Skagen. 

Tasken tilhører en 24-årig kvinde fra Tyskland, men hun var ingen steder at se, og man er bekymret for, at hun er i en nedtrykt tilstand. Hendes pårørende, som politiet er i kontakt med, er meget bekymrede for hende. 

Nordjyllands Politi igangsatte derfor en stor eftersøgning i området med helikopter, både og hunde, som fortsatte til langt ud på natten.

- Vi genoptog her til morgen ved 9-tiden eftersøgningen ved Grenen, hvor vi afsøger landområdet med politihunde. Her til formiddag bliver området ligeledes afsøgt med helikopter, oplyser politikommissær Michael Elkjær, Frederikshavn Politistation.

Han fortæller, at politiets efterlysende Facebook-opslag har givet nogle henvendelser, som politiet er taknemmelige for, men desværre ikke har ført til konkrete fremskridt i eftersøgningen.

- Men vi ved, at kvinden sidst er set tirsdag den 17. januar om formiddagen, hvor hun var i butikken Jysk i Skagen, supplerer politikommissæren.

Politiet stopper deres eftersøgning torsdag-aften, men har man oplysninger i sagen, beder politiet fortsat, at man ringer 114 med det samme. 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Knivoverfald i Aalborg - politi massivt til stede
Luk