Salling aflyser arrangement med julebelysning

Corona har fået Salling til at aflyse arrangementet, hvor lyset på stormagasinet bliver tændt. De er dog ved at planlægge andre arrangementer.

Der kommer lys på Sallings stormagasin i Aalborg, men arrangementet, hvor de bliver tændt er blevet aflyst. Arkivfoto: Henrik Bo

Der kommer lys på Sallings stormagasin i Aalborg, men arrangementet, hvor de bliver tændt er blevet aflyst. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:De sidste fem år har tusindvis af aalborgensere og aarhusianere trodset vinterkulden den 1. november og stået klar, når Salling - traditionen tro - tænder deres mange julelys, som stormagasinet er pakket ind i to måneder.

Sådan bliver det ikke i år.

Ligesom med så mange andre festlige arrangementer er den årlige begivenhed nemlig blevet aflyst på grund af coronapandemien. Det gælder både i Aarhus og i Aalborg.

Det skriver TV2 Østjylland.

- Vi er selvfølgelig meget kede af, at vi er blevet nødt til at aflyse den store nedtælling, som jo er blevet en tradition og en dejlig start på julen for os alle i Salling, men sikkerheden er altid det vigtigste, siger Birthe Wiberg, der er Head of Marketing i Salling, til TV2 Østjylland.

Salling tæller ikke de fremmødte, men de skyder på, at der hvert år dukker mellem 8.000 og 10.000 mennesker op til julekickstarten i Aarhus.

Andre arrangementer rundt om i byen

Coronapandemien får dog ikke Salling til at droppe julen. Storemagasinerne i Aarhus og Aalborg vil stadig blive pakket ind i lys. Det vil bare ikke blive gjort under et offentligt arrangement, som det plejer.

Salling har et par andre arrangementer i ærmet, som skal erstatte det traditionsrige event, som normalt finder sted den 1. november.

Salling har endnu ikke helt arrangementerne på plads endnu, og derfor vil de heller ikke løfte sløret for, hvad der er på tale.

Birthe Wiberg fortæller dog til Tv2 Østjylland, at de har planer om at lave flere forskellige arrangementer rundt omkring i Aarhus og Aalborg, som vil strække sig over en længere periode.

På den måde vil de sikre, at de overholder alle retningslinjer, og at for mange ikke samles samme sted.

Tidligere på ugen oplyst hotel D'Angleterra i København, at der heller ikke bliver noget arrangment i forbindelse med, at de tænder julebelysningen. Noget, der er en tradition for mange københavnere at møde op til.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden