Slut med at kløjs i stærk mad: Sådan kommer du til at spise chili fremover

Mexico, Asien og de amerikanske sydstater er kendte for deres krydrede køkkener med masser af chili. I Danmark er vi med på tendensen med at få mere chili ind i vores køkkener. Først var det friske chilier, men nu er det nye hotte: Hot sauces.

Det nye hotte er hot sauces. Foto: Henrik Louis

Det nye hotte er hot sauces. Foto: Henrik Louis

Chili Klaus har hældt en frækkert af en vindstyrke 13 op på tallerkenen, og jeg har dyppet mit brød i "Fxck Me That's Hot Sauce". I begyndelsen lader...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Breaking
Kunstner dømt for at "tage pengene og løbe": Nu anker han
Luk