Stoppet med narko i blodet og bilen fyldt med tyvekoster - 40 paller stjålet fra en butik

To mænd stjal natten til onsdag 40 paller fra en butik i Hurup, men politiet fik dem stoppet

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

HURUP:Klokken 0.15 natten til onsdag fik Midt- og Vestjyllands Politi en opringning fra en bilist i Hurup, der havde set en mistænkelig varebil holde parkeret i området omkring Idrætsvej, ligesom de to mænd nærmest forsøgte at skjule sig.

Midt- og Vestjyllands Politi sendte derfor en patrulje til området, der blev ledt i den rigtige retning af den opmærksomme bilist fra Hurup. Det lykkedes at stoppe den mistænkelige varebil i Koldby.

Det viste sig, at varebilen var fyldt op med 40 paller, som de to mænd i bilen erkendte, at de havde stjålet ved en butik i Hurup.

- Der er jo pant på sådanne paller, så de repræsenterer en vis værdi, som de to mænd bliver sigtet for at have stjålet, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Herudover viste en narkotest, at føreren af bilen var påvirket af stoffer, og han blev derfor sendt en tur omkring skadestuen for at få foretaget en blodprøve.

De to mænd - en 20-årig fra Holstebro og en 27-årig fra Struer - er blevet afhørt og er onsdag morgen blevet løsladt igen, men kan se frem til en tur i retten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.