Velkommen til Det Nordjyske Mediehus

I dag bliver NORDJYSKE Medier til Det Nordjyske Mediehus. Det nye navn skal signalere for alle og enhver, at vi er Nordjyllands moderne og digitale mediehus, der styrker fællesskaberne i Danmarks stærkeste region.

Ansvarshavende chefredaktør i det, der nu hedder Det Nordjyske Mediehus, Karl Erik Stougaard. Foto: Torben Hansen

Ansvarshavende chefredaktør i det, der nu hedder Det Nordjyske Mediehus, Karl Erik Stougaard. Foto: Torben Hansen

Selv i den relativt høje alder af 254 år må man gerne være lidt forfængelig og klæde sig pænt på.

Det gør vi i dag, når NORDJYSKE Medier skifter navn og bliver til Det Nordjyske Mediehus.

Vi klæder om, fordi vi er et moderne og digitalt mediehus for hele Nordjylland, og det skal vores nye navn og visuelle identitet signalere klart og tydeligt. Vi har derfor sat en simpel streg i vores nye logo. Den skal vise, at Det Nordjyske Mediehus binder Nordjylland sammen. Vores løfte lyder: ”Sammen er vi fællesskaberne af Danmarks stærkeste region”, og den opgave tager vi meget gerne på os.

Når vi siger Fællesskabere, betyder det, at vi er mediehuset, der er åbent og tilgængeligt for alle døgnet rundt, ligegyldigt om du læser os på din smartphone eller på papir - eller lytter til vores radiostationer og podcasts. Vi er til stede lokalt, og vi trækker de væsentlige tendenser ind i nordjydernes hverdag. Alt det, som vedkommer os som moderne borgere. Arbejdsliv, coronavirus, klima, trafik, kultur og sport, men altid med et lokalt, nordjysk perspektiv.

At være Fællesskabere er også en forpligtelse til som Nordjyllands absolut største mediehus at producere nyheder og reportager, som er troværdige, nyskabende og fornøjelige – både for ældre, yngre og kommende generationer. Vi vil være den samlingskraft, der understøtter nærdemokratiet. Det gør vi bedst gennem det, vi er sat i verden for at udføre, nemlig at levere oplysning, underholdning og kritisk journalistik.

Vi faciliterer og bidrager samtidig til regionens udvikling gennem en levende og skarp debat, for hvor holdninger brydes på civiliseret vis, er der liv og fremgang. Hvert år bringer vi over 5.000 læserbreve. Det må være tæt på danmarksrekord. Og når sundhedsmyndighederne igen tillader det, vil vi invitere til læsermøder, åbne debatter og underholdende samvær rundt om i vores region.

Nordjylland byder på et væld af muligheder og aktive, stærke fællesskaber. Ingen kan alt, men alle kan noget, og sammen kan vi det hele. Netop derfor har Nordjylland brug for et stærkt og moderne mediehus, som tager ansvar og er med til at sætte dagsordenen. Derfor vil vi ikke blot betragte og referere. Vi vil deltage aktivt. Nu og i fremtiden.

Vi ved, hvad vi taler om, for vi har værnet om og styrket sammenhængskraften i Nordjylland siden 1767. ”Nytte og fornøje” har vi kaldt det helt fra begyndelsen. Det er vores historiske fundament og vores strategiske ambition – også her 254 år senere.

Hvad betyder det nye navn og den nye identitet for dig som bruger af vores platforme?

I første omgang vil du kunne se, at der er sket noget nyt, når du besøger vores firma-hjemmeside på DetNordjyskeMediehus.dk. Her kan du blandt andet finde oplysninger om annoncer og levering, du kan se stillingsannoncer til ledige jobs, hvis du gerne vil arbejde sammen med os, og du kan læse om vores historie, mission og værdier og møde vores medarbejdere.

Du vil derimod ikke blive mødt med større ændringer i vores velkendte medier som Nordjyske.dk, NORDJYSKE Stiftstidende, Radio ANR, Radio NORDJYSKE samt vores lokalaviser og lokale sites på ligeher.nu. Men de vil naturligvis blive opdateret og moderniseret i takt med tidens behov og krav fra vores brugere, og de vil allerede fra i dag udfolde sig på Facebook, LinkedIn og andre SoMe-kanaler iklædt den nye visuelle identitet.

Det er en stor og festlig dag for vores virksomhed, der består af 600 faste medarbejdere og flere end 1300 bude - fra Hobro og Thisted til Hjørring og Frederikshavn og med Aalborg som samlende midtpunkt. Vi glæder os til at høre jeres meninger om det nye navn og den nye visuelle identitet. Men først og fremmest glæder vi os til at fortsætte vores arbejde med at styrke fællesskaberne i Nordjylland.

Velkommen til Det Nordjyske Mediehus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.