Voldsom skade på biler ved uheld på motorvej - mistanke om spirituskørsel

To biler involveret i uheld på afkørselsrampen mod Hjørring-Thisted på E39

Den 33-åriges bil tog pænt meget skade ved uheldet, der skete på afkørselsrampen, hvor motorvej E45 ved Aalborg fletter til E39 mod Thisted og Hjørring-Hirtshals.  <i>Foto: Henrik Bo</i>

Den 33-åriges bil tog pænt meget skade ved uheldet, der skete på afkørselsrampen, hvor motorvej E45 ved Aalborg fletter til E39 mod Thisted og Hjørring-Hirtshals.  Foto: Henrik Bo

NØRRESUNDBY:En 33-årig mand blev sigtet for at have ført bil i alkoholpåvirket tilstand, efter at han onsdag morgen var impliceret i et færdselsuheld på den afkørselsrampe, der sender motorvej E45 over i motorvej E39 mod henholdsvis Thisted og Hjørring-Hirtshals.

Det bekræfter vagtchef Lau Larsen, Nordjyllands Politi.

Alarmen om uheldet kom klokken 07.17.

Den 33-årige kørte op bag i varevogn ført af en anden bilist og ramte derefter autoværnet fra det spor, der leder bilisterne mod Thisted. Det betød, at det venstre spor var spærret i omkring en times tid, mens politi og redningsberedskab arbejdede med at få fjernet de to havarerede biler.

- Den bil, der blev ført af den 33-årige, tog temmelig meget skade, mens der også var mindre skader på den bil, han kørte op bag i. Heldigvis var der ingen alvorlig personskade, fortæller vagtchefen.

Den 33-årige blev på grund af mistanken om, at han kørte i alkoholpåvirket tilstand, taget med til udtagelse af en blodprøve til bestemmelse af hans promille.

Motorvejsrampen var farbar igen ved 08.20-tiden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.