Virksomhedsøkonomi

Nordjysk boligudvikler med millionresultat

2E Group holdt niveauet i det seneste regnskabsår

Jesper Skovsgaard er særdeles tilfreds med sidste regnskabsårs overskud. Arkivfoto: Martin Damgård

Jesper Skovsgaard er særdeles tilfreds med sidste regnskabsårs overskud. Arkivfoto: Martin Damgård

AALBORG:Ejendomsudvikleren 2E Group opnåede i det seneste regnskabsår et overskud efter skat på 39,9 millioner kroner. Det er omtrent det samme som i regnskabsåret før.

Tallene fremgår af den netop offentliggjorte årsrapport for 2016/2017.

Ledelsen i 2E Group er meget tilfreds med overskuddet.

- Det særdeles tilfredsstillende årsregnskab er udtryk for et stadig mere optimeret og succesfuldt bygge- og salgskoncept, siger Jesper Skovsgaard, der er ejer og direktør i 2E Group.

Koncernens forretningsgrundlag er udvikling, opførelse og salg af boliger i København, Aarhus og Aalborg, som sælges til slutbrugerne eller som investeringsejendomme til professionelle investorer.

2E Group har i øjeblikket boliger til salg på syv lokaliteter i Aalborg, en i Aarhus og tre steder i Hovedstadsområdet, blandt andet på Farum Kaserne-området.

- Den stigende vækst i forbrug, som efterhånden også kan mærkes ved bolig- og ejendomshandel kombineret med købernes øgede pris- og kvalitetsbevidsthed er selvfølgelig til fordel for en virksomhed i et marked som vores, siger han.

2E Group bogfører ifølge Jesper Skovsgaard først indtægter fra byggeprojekter, når de er solgt og nøglen afleveret til de nye ejere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst