Nordjysk firma måler trafik i New Zealand

Blip Systems leverer sensorer til at opfange Bluetooth-signaler

Flemming Junker
10 steder langs den nye vej-sektion fra Auckland og sydpå er Blip Systems sensorer placeret.
EMNER 7. februar 2013 08:20

V. HASSING: Vejdirektoratet i New Zealand (NZ Transport Agency) - er i gang med at forbedre landets vejnet og har i den forbindelse brug for at få målt en række rejsetider. Og så må man søge hjælp i V. Hassing.

Nærmere bestemt er det et af Asiens største ingeniørfirmaer, Beca Infrastrukture, der arbejder for NZ Transport Agency, og det er dette firma, der har hyret Blip Systems i V. Hassing til at assistere med udstyr til målingerne.

De skal vise, hvad borgerne downunder kan spare af tid ved at benytte de nye vejstrækninger. Til dette formål benytter de små Bluetooth sensorer, som placeres på strategiske steder. BlipTrack, som løsningen hedder, registrerer alle biler med en tændt bluetooth-enhed i, for eksempel mobiltelefoner og navigationsanlæg, og kan på den måde udregne, hvor lang tid det tager at komme fra A til B.

BlipTrack er i Danmark installeret i Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Frederiksberg, Køge og Ribe samt 20 internationale lufthavne herunder København, Amsterdam, Dubai & Toronto.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...