Thisted FC

Nordjysk glæde over Vejle-oprykning

Jacob Krüger og Mads Lauritsen rykkede søndag op med Vejle Boldklub

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

For anden gang på et år kunne Mads Lauritsen fejre oprykning på Sparekassen Thy Arena. Sidste år rykkede han op i 1. division med Thisted FC, søndag op i Superligaen med Vejle B. Foto: Kurt Bering

FODBOLD:To oprykninger på et år og begge to blev fejret på Thisted FC’s hjemmebane, Sparekassen Thy Arena. Midterforsvarer Mads Lauritsen rykkede for et år siden op med Thisted FC fra 2. division til 1. division. Siden blev han solgt til Vejle B, med hvem han søndag rykkede op i Alka Superligaen, da vejlenserne vandt 2-0 i Thisted. Det var samtidig første gang, Mads Lauritsen kom på banen mod sin tidligere klub.

Med størstedelen af søndagens 2772 tilskuere i ryggen kunne Mads Lauritsen juble over Vejles oprykning.

- Det var fedt. Det var fantastisk at være tilbage med den her opbakning. Normalt har jeg hjemmebane i Thisted, og det havde jeg også i dag med alle de Vejle-fans, siger Mads Lauritsen.

Med skiftet til Vejle blev han fuldtidsprofessionel, og som en del af Vejles bolværk i forsvaret og et målfarligt våben på dødbolde har han i foråret spillet en hovedrolle i oprykningssæsonen.

Generelt har defensiven båret Vejle igennem foråret. Forsvaret modtager ros fra en anden nordjysk kending Jacob Krüger, der i denne sæson skiftede titlen som teknisk chef i Vendsyssel FF ud med en tilsvarende i Vejle. Han er "glad og lykkelig" for sit første år i Vejle.

- Når det ender sådan her, kan det næsten ikke være anderledes. Det har været godt for mig at komme ud at prøve noget andet. Jeg har haft 12-13 rigtig gode år i Vendsyssel og ønsker dem al mulig held og lykke, når de skal spille playoff, siger Jacob Krüger.

Foruden den tidligere TFC-spiller Mads Lauritsen kunne også en nuværende Thisted FC-spiller Tobias Mølgaard glæde sig over Vejles oprykning. Mølgaard skifter nemlig til Vejle efter sæsonen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.