Nordjysk makkerpar køber maskinfabrik

Virksomhed med 120 medarbejdere i Randers og Polen får nye ejere

Kurt Sørensen Maskinfabrik har 40 medarbejdere i Randers og 80 i Polen.

Kurt Sørensen Maskinfabrik har 40 medarbejdere i Randers og 80 i Polen.

NORDJYLLAND:To erfarne nordjyske erhvervsfolk, Poul Arne Kloster og Jesper Vinther, har købt samtlige aktier i Kurt Sørensen Maskinfabrik i Randers samt 90 procent af aktierne i datterselskabet KSM Poland.

De to virksomheder, der er samlet i KSM Group, tæller i alt 120 medarbejdere, heraf 40 i Randers. Fabrikken i Randers har speciale i spåntagende bearbejdning af emner op til 12 ton, mens fabrikken i Polen producerer komplette konstruktioner.

- Vi overtager en koncern med stærke vækstmuligheder og forventer, at vi inden for den kommende år vil ansætte endnu flere medarbejdere, oplyser direktør Poul Arne Kloster, tidligere salgsdirektør i Aalborg Portland.

De nye ejere vil koncentrere aktiviteterne omkring industrielle spjæld, konstruktioner til byggeri og anlæg samt komponenter til offshore-, cement- og vindmølleindustri.

Hvad Poul Arne Kloster og Jesper Vinther, der har en fortid i bl.a. Hydrema og Martin, har givet for de to virksomheder, ønsker parterne ikke at oplyse. Handelen er kommet i stand, fordi virksomhedernes grundlægger Kurt Sørensen er blevet 74 år og ønsker at drosle ned.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.