Hjørring

Nordjysk Vinfestival i september

Vindhandler samarbejder om stor vinaften på Vittrup Centret

Carsten Frederiksen, Stig Risgaard, Karsten Jakobsen og Uffe Nielsen står bag Nordjysk Vinfestival.

Carsten Frederiksen, Stig Risgaard, Karsten Jakobsen og Uffe Nielsen står bag Nordjysk Vinfestival.

HJØRRING:Hjørring er blevet en stor vinby med mange specialforretninger, der hver for sig og samlet set gør området attraktiv for alle vinelskere både herboende og områdets mange gæster ikke mindst fra Norge.

Hjørrings ry som en stor vinby forstærkes nu med samarbejdet Nordjysk Vinfestival, der i første omgang er en stor festival lørdag 19. september med Winemakers Dinner aftenen før på Vittrup Centret. Her bliver der også mulighed for at smage nordjyske specialiteter og deltage i en eksklusiv Winemakers Dinner.

På Vittrup Centret er præsidenten for de danske og nordiske kokke, restauratør Uffe Nielsen, klar med lækker mad til vinfestivalen.

- Det er som fagmand en fornøjelse at se de dygtige vinfolk i Hjørring, og vi glæder os meget til det videre samarbejde, siger Uffe Nielsen, der også er restauratør i den hyggelige restaurant Den Gamle Smedie ved Børglum Kloster.

De tre vinforhandlere i Hjørring, der sammen med restauratøren, står bag Nordjysk Vinfestival er de førende vinforretninger i Hjørring; Supervin.dk i Højene, Vin & Vin på Frilandsvej og Skjold Burne Vinhandel i Østergade.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.