Nordjyske gymnaster samlet i Hobro

Gymnaster fra Himmerland har hele weekenden været samlet til forårsopvisning i Hobro Idrætscenter

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thisted Gymnastikforenings elitepiger. Foto: Henrik Bo

HOBRO:Denne weekend har der været masser af energi og fyldt med mennesker i Hobro Idrætscenter, hvor DGI Nordjyllands forårsopvisninger har indtaget begge haller med junior- og voksenhold fra Nordjylland.

Også Himmerland har været bredt repræsenteret med hold fra Aars, Hvalpsund, Valsgaard, Hobro, Klejtrup og Onsild.

Forårsopvisningen giver familie og andre interesserede mulighed for se, hvad gymnasterne har lært i vintersæsonen, og der blev vist både rytme og spring i hallen, hvor alle tilskuerrækker var fyldt godt op.

Bente Hald var en af de forældre, der sad klar til at heppe, da Vesthimmerlands landsdelsjuniorhold fra Hvalpsund gik på gulvet.

- Det er fantastisk, det de unge instruktører gør for børnene uge efter uge. Min datter er afsted rigtig mange weekender i løbet af et år, men hun elsker det, for de har det super sjovt sammen, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.