Nordjyske heste snød svenskerne

Aalborg-trænere kom overraskende til tops i Gøteborg

Arkivfoto

Arkivfoto

GØTEBORG:Sverige er normalt en klasse eller to over Danmark inden for travsporten, men onsdag aften fik svenske favoritter baghjul af forholdsvis upåagtede nordjyske ekvipager på Åby-banen ved Gøteborg.

Ni gange pengene lød udbetalingen i totalisatoren, da Twilight Magic vandt et velbesat hoppeløb, og overraskelsen var af samme dimension, da Touche sejrede i det efterfølgende sprinterløb.

De to nordjyske triumfer udløste henholdsvis 70.000 og 60.000 svenske kroner i præmier til ejerne, der i begge tilfælde er nært knyttet til de respektive trænere. Twilight Magic ejes af træner Anders Pedersens mor Bodil Pedersen, mens Touche ejes af træner Jeppe Juels far og bror, henholdsvis Niels og Hasse Juel.

Anders Pedersen havde onsdag hyret den svenske topkusk Jørgen Sjunnesson til at køre Twilight Magic, mens Jeppe Juel selv sad i sulkyen bag Touche.

En tredje Aalborg-træner, Flemming Jensen, har i årevis været den mest succesrige dansker på Åby-banen, og han viste onsdag flaget med bl.a. andenpladser bag Hairspray og Encore Zon.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.