Nordjyske indslag til Café Hacks Jul

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Også Nordjysk Pigekor kommer en tur forbi scenen, når Café Hacks Juleshow afholdes i Aalborghallen den 7. december. Foto: Camilla Gammelgaard Johansen

Når Søren Dahl byder indenfor til hyggelig julestemning med Café Hacks Julekoncert i Aalborg Kongres & Kultur Center onsdag 7. december klokken 20, er Nordjylland også repræsenteret på scenen.

Skuespillerinde Anne Sofie Espersen og Nordjysk Pigekor gæster nemlig det populære juleshow.

Det er ikke længe siden, at de første navne til Café Hacks Julekoncert blev offentliggjort. Ida Corr, Martin Brygmann, Michael Falch, Wafande og Tobias Hamann blev præsenteret som gæster i det populære juleshow, der både indeholder musik og interviews på scenen.

Men også skuespillerinde Anne Sofie Espersen og Nordjysk Pigekor har sagt ja til at kigge forbi.

Anne Sofie Espersen er blandt andet kendt fra tv-serierne Norskov og Borgen, satireshowet Live fra Bremen, julekalenderen Ludvig & Julemanden og filmene Klassefesten 2, Frit fald og Mørke.

Nordjysk Pigekor holder til i Hjørring og består af en gruppe piger i aldersgruppen 12-19 år, der dyrker korsang på højt niveau. Hvert år synger de op mod 20 koncerter og medvirker derudover også i både nytårskoncerter, prisoverrækkelser og radio- og tv-koncerter.

Det er efterhånden blevet en tradition for publikum at vende tilbage til Café Hacks Julekoncert år efter år. Scenen er pyntet op i ægte julestil, og udover de musikalske juleindslag inviterer Søren Dahl en række af sine kendte gæster op på scenen til en snak om jul, traditioner og meget mere. Hele forestillingen optages og sendes på P4 søndag 25. december, så den kan hjælpe med at sprede julestemning 1. juledag hos danskerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.