Nors

Nors lukkede munden på kritikerne

Topholdet udspillede Ravnstrup med sejr på 36-22

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Storebror Lars Nielsen blev mandsopdækket gennem store dele af kampen mod Ravnstrup. Foto: Peter Mørk

NORS:I sidste weekend var Nors helt nede i kulkælderen efter en regulær omgang bank af lokalrivalen Midtthy, men søndag viste de gulblusede oprykningsfavoritter, at de stadig kan finde ud af at spille god håndbold. Den magtdemonstration gik ud over næstsidstepladsen Ravnstrup, der tabte med hele 36-22.

- Vi havde brug for at vise omverdenen, at kampen mod Midtthy var en fejltagelse, og at det ikke kommer til at ske igen, udmelder Nors-træner Kristian Jensen, der efter søndagens kamp havde meget svært ved at være utilfreds.

Nors mødte op med en meget disciplineret indstilling til kampen, og det gav pote offensivt fra start. De små og hurtige Ravnstrup-spillere havde svært ved at dæmme op for den gule offensiv. Ravnstrup fik dog også sat flere mål på tavlen, end Nors havde håbet.

Efter sidebyttet fik også Nors-målmand Peter Kreutzmann bedre fat, og han lukkede fuldstændig ned for Ravnstrups finurligheder, når Nors-defensiven en sjælden gang glippede.