Jernbaner

Nostalgisk rockfest

Festival ved jernbanebroen byder på gensyn med 70’er bands

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fjordrock på Søsportsvej i Aalborg. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Med navne som Mckinleys og Rockmaskinen øverst på plakaten er lagt op til et nostalgisk gensyn ved den mini-festival, som i øjeblikket løber af staben ved jernbanebroen i Aalborgs Vestby.

Fjordrock arrangeres af Lions Club Aalborg, og ud over de allerede nævnte navne, kan publikum også høre Timeshare, Søren Lundbye Kvartet og swingorkestret Cheek to Cheek.

- Vi gør det først og fremmest, fordi vi stadig synes, det er sjovt. Og sådan tror jeg også, de øvrige optrædende har det, forklarer saxofonist Finn Møller fra Timeshare.
Overskuddet går til lokale godgørende formål, men da vejret driller, er det endnu usikkert, om arrangørerne når de 25.000, det lykkedes at samle ind sidste år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.