nSpring og saltomortaler i Gigantium

Flere hundrede efterskoleelever viste tirsdag, hvad de duer til på en trampolin

25
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Det var en festdag for de 1800 efterskoleelever, der tirsdag var samlet i Gigantium til gymnastikopvisning.

Årets Aalborgstævne havde i år samlet 16 nord- og midtjyske efterskoler til ti timers gymnastikopvisning, der bød på både spring, saltomortaler og dans. Skyum Idrætsefterskole var de første til at indtage halgulvet.

De 167 elever har øvet på programmet det sidste års tid.

- Der er masser af stemning og glæde i dag, og der er ikke nogen måltavle, der siger, hvem der har vundet. Det handler om fællesskab, sagde forstander på Skyum Idrætsefterskole Hanne Haldrup.

Vokseværk

Tidligere er Aalborgstævnet blevet holdt i mindre haller, men stævnet samler efterhånden så mange mennesker, at kun Gigantium har pladsen, der kræves.

Tirsdag var der da også fyldt godt op på hallens lange sæderækker.

Forældre, søskende og venner var mødt op for at heppe. Det samme var tidligere efterskoleelever.

- De føler et stort tilhørsforhold til skolerne og tit mødes de nogle stykker og følges ad, fortæller Hanne Haldrup.

Kulmination

De 16 efterskoler skiftes til at arrangere stævnet. Det var Aabybro Ungdomsskole og Himmerlandscentrets idrætsefterskole der i 2002 tog initiativ til Aalborgstævnet, der er tænkt som en festlig gymnastikoplevelse for både elever og lærere.

Gymnastikopvisningen før påske er kulminationen på et år med flere opvisninger for efterskolerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden